Hjälp med hemsida i WordPress?

Om du behöver hjälp med en befintlig eller ny hemsida i WordPress har du kommit helt rätt! Vi levererar hemsidor till Fast Pris åt företag över hela Sverige. Med fokus på design, funktion och 100% nöjda kunder. Välkommen!

Hjälp med Hemsida

Med personligt engagemang hjälper vi dig hela vägen. Från idé till färdig produkt. Hör av dig och berätta om ditt projekt.

WordPress Hjälp

Har du en hemsida i WordPress du behöver hjälp med? Vi kan utveckla fler sidor, funktioner och göra uppdateringar.

Rådgivning

Behöver du hjälp med hemsida så kan du  alltid kontakta oss på Blick it för rådgivning. Det kostar ingenting att fråga!

Vi hjälper dig med hemsida – tryggt och smidigt till fast pris

Som nystartat företag har man kanske inte alltid ett så stort ekonomiskt utrymme. På Blick it har vi valt att arbeta med 3 olika hemsidepaket till ett fast pris, då vi tycker att alla ska ha möjlighet att få hjälp med att bygga upp en hemsida.

Vi levererar normalt inom 2-4 veckor. Snabbt, smidigt och tryggt för dig som kund då våra fasta priser ger dig full kostnadskontroll.

hjälp med hemsida WordPress
hjälp med WordPress hemsida

WordPress gillas av Google

Vi bygger alla hemsidor i WordPress, världens populäraste Content Management System (CMS). Plattformen redan från grunden snabb och SEO-vänlig vilket gillas av sökmotorerna.

WordPress är otroligt användarvänligt och när vi är färdiga med vårt arbete krävs inga större tekniska kunskaper för att du själv ska kunna logga in och uppdatera innehållet på din hemsida.

En viss tids support och underhåll ingår i alla våra hemidepaket!

Behöver du hjälp med hemsida?

Hör av dig och berätta om ditt projekt. Vårt mål är alltid god kvalitet och 100% nöjda kunder!

Tavastgatan 47,  Stockholm
Castorvägen 12, Gnesta

w

Behöver du hjälp med hemsida eller WordPress, eller har andra funderingar kring ditt nästa webbprojekt? Ring, maila eller kontakta oss via formuläret. Vi återkopplar inom kort.

COPYRIGHT® 2019 | Blick it | En del av Vizito