Köpa hemsida till företaget? Blick it levererar snabbt & smidigt

Vi erbjuder alltid Fast Pris vid köp av hemsida. Du får också ett kostnadsfritt designförslag. Tryggt och enkelt för dig som kund!

Att köpa hemsida ska vara enkelt. Du väljer paket och berättar lite om din verksamhet. Osäker? Kontakta oss så hjälper vi dig.

När vi vet lite mer kring dina önskemål för hemsidan tar vi fram ett kostnadsfritt designförslag.

Webbutveckling av din nya hemsida i WordPress. Du kan hela tiden följa bygget "bakom kulisserna"

När du känner dig nöjd testar vi att allt fungerar som det ska och lanserar hemsidan på ditt webbhotell.

Köpa Hemsida

Funderar du på att köpa hemsida till företaget?

→ Vi skapar den med WordPress

Vi väljer uteslutande WordPress därför att plattformen ger dig en framtidssäker hemsida som enkelt kan byggas på vid framtida behov. När du köper hemsida av Blick it skräddarsyr vi webbplatsen utifrån dina affärsmål, behov, önskemål och hur du vill att dina besökare ska agera på hemsidan.

 

webbplats i WordPress
köpa hemsida design

Tryggt & Enkelt

→ Kostnadsfritt designförslag innan du bestämmer dig!

Företagets hemsida kan vara den viktigaste kanalen du har för att nå ut med dina produkter eller tjänster. Därför är det också oerhört viktigt att den möter besökarnas behov och ger ett snyggt och professionellt intryck på webben!

Att köpa hemsida av Blick it ska vara tryggt och enkelt. Du får ett kostnadsfritt designförslag. Alltid Fast Pris utan dolda avgifter och du äger själv  hemsidan till 100%.

Underhåll & support

→ Proaktivt arbete för säkerhet och prestanda

Man måste sköta om sitt företags webbplats, annars kan den snabbt gå ur tiden. Alla system behöver uppdateras regelbundet för att hållas säkra och minska risk för säkerhetshål, det gäller även WordPress. Om du väljer att köpa din hemsida genom Blick it webbyrå ingår alltid en viss tids support och underhåll av din WordPress-installation. Detta för att du med vår hjälp ska kunna komma igång och ta hand om din hemsida själv.

support-hemsida

Vad  vi som webbyrå kan göra för dig och ditt företag. 

Webbstrategi

Vi tittar på vilka mål och behov ditt företag har och lär oss om dig, dina kunder och konkurrenter. Utifrån det kan vi forma en strategi.

~

Säkerhet & underhåll

Utan underhåll går en WordPress hemsida snabbt ur tiden. Vill du göra annat kan vi sköta säkerhetskopieringar och uppgraderingar åt dig. 

l

Innehåll

Hemsidans innehåll är avgörande. Har du inget eget material kan vi hjälpa dig med t.ex  copy, bilder och filmmaterial så att ditt företag uppfattas på rätt sätt.

U

Sökmotoroptimering

Vi erbjuder grundläggande SEO där vi analyserar och justerar innehåll och text så att ditt företags hemsida ska få så bra placering som möjligt på google.

Koncept & Design

Grafisk profil, logo, webbdesign. Ett genomtänkt koncept skapar bästa förutsättningarna för ett lyckat resultat, där hemsidan genererar nya kunder.

E-marknadsföring

Vi tror på långsiktiga samarbeten. Vi är en digital byrå och kan hjälpa dig med  t.ex nyhetsbrev, sociala medier och Google Ads annonsering.

Dags att köpa hemsida till företaget?

Låt oss skapa den tillsammans. Vårt mål är alltid god kvalitet och nöjda kunder.

Kristinehovsgatan 11,  Stockholm
Castorvägen 12, Gnesta

w

Vill du samarbeta med oss, eller har funderingar kring ditt nästa webbprojekt? Ring, maila eller kontakta oss via formuläret. Vi återkopplar inom kort.

COPYRIGHT® 2021 | Blick it | En del av Vizito