Webbyrå med Fasta Priser – specialiserade på WordPress

Vi erbjuder alltid Fast Pris vid köp av en WordPress-hemsida. Kostnadsfritt designförslag ingår. Tryggt och enkelt för dig som kund!

Att köpa hemsida av en Webbyrå ska vara enkelt. Du väljer paket efter behov och önskemål.

När vi vet lite mer kring din verksamhet tar vi fram ett kostnadsfritt designförslag för hemsidan.

Webbutveckling av din nya hemsida i WordPress. Du kan hela tiden följa bygget "bakom kulisserna"

När du känner dig nöjd testar vi att allt fungerar som det ska och lanserar hemsidan på ditt webbhotell.

Webbproduktion byrå

Webbyrå med kreativ höjd & stort engagemang

Blick it är en nischad WordPress webbyrå som skapar professionella hemsidor till företag över hela Sverige. Vi håller alltid koll på de senaste digitala trenderna och har ett transparent och öppet arbetssätt.

Vi drivs av att ta fram flexibla lösningar och går in i varje kunduppdrag med stort engagemang.

 

 

Webbyrå som kan WordPress
webbyrå case

Tryggt & enkelt till fast pris

Vi tycker det ska vara enkelt för företag att få hjälp av en webbyrå. Hos Blick it får du alltid ett Fast Pris utan dolda avgifter och du äger själv hemsidan till 100%. Har du andra behov kring design och funktioner än vad vi visar här på hemsidan? Kontakta oss så återkopplar vi med en offert till fast pris.

Vad  vi som webbyrå kan göra för dig och ditt företag.

Webbstrategi

Vi tittar på vilka mål och behov ditt företag har och lär oss om dig, dina kunder och konkurrenter. Utifrån det kan vi forma en strategi.

~

Säkerhet & underhåll

Utan underhåll går en WordPress hemsida snabbt ur tiden. Vill du göra annat kan vi sköta säkerhetskopieringar och uppgraderingar åt dig. 

l

Innehåll

Hemsidans innehåll är avgörande. Har du inget eget material kan vi hjälpa dig med t.ex  copy, bilder och filmmaterial så att ditt företag uppfattas på rätt sätt.

U

Sökmotoroptimering

Vi erbjuder grundläggande SEO där vi analyserar och justerar innehåll och text så att ditt företags hemsida ska få så bra placering som möjligt på google.

Koncept & Design

Grafisk profil, logo, webbdesign. Ett genomtänkt koncept skapar bästa förutsättningarna för ett lyckat resultat, där hemsidan genererar nya kunder.

E-marknadsföring

Vi tror på långsiktiga samarbeten. Som din digitala byrå kan vi hjälpa dig och ditt företag med t.ex nyhetsbrev, sociala medier och Adwordsannonsering.

Dags för ny hemsida till företaget?

Låt oss skapa den tillsammans. Vårt mål är alltid god kvalitet och nöjda kunder.

Kristinehovsgatan 11,  Stockholm
Castorvägen 12, Gnesta

w

Vill du samarbeta med oss, eller har funderingar kring ditt nästa webbprojekt? Ring, maila eller kontakta oss via formuläret. Vi återkopplar inom kort.

COPYRIGHT® 2021 | Blick it | En del av Vizito